بیان وحشتناک ترین جاییه که میشه دید

_ طرف سه تا اکانت داره و هر دفعه با یه شخصیت جدید میاد _

_ دروغ در مورد سن _

ب من چ

_ دروغ در مورد زندگی _

ب من چ

_ هر دو هفته یه بار رل عوض میکنن ملت _

ب من چ

_ اسم حسای کثیفشون رو عشق میذارن _

ب من چ

_ بی احترامی نشه ولی عاخه عشق مجازی ؟ میشه یکی به من اموزش بده چیجوری یه حس غیر دوستانه و خاهرانه دارید به هم ؟؟ نه عاقا میخام بدونم واقعن D: _

ب من چ

_ ازدواج سفید در نوجوونی :) _

ب من چ

_ همه"اکثرن" از دم منحرف جنسی _

ب من چ

_ توهم زدن ! " منظوری ندارم ولی چرا دارم مگه چی زدین که رول میرین ب قول خودتون ؟ من خندم میگیره ! _

ب من چ

_ یکی پیدا نمیشه حتی یه بار رل نزده باشه یا کار نکبتی نکرده باشه _

ب من چ

_ با چار تا کامنتو شیش تا ایموجیو دو سه تا نقطه ویرگول عاشق میشن _

ب من چ

_همه از دم افسرده _

ب من چ

_یه نفر به زندگی امیدوار نیس _

_ یه نفر سعی نمیکنه به جای گذاشتن پست " چسناله نکنید بیان افسرده میشه " بیاد یکم امید بده نه اینکه سرزنش کنه

(کسایی ک چسناله میذارن نمیفهمن ک زندگیشون و مشکلاتشون ب ما ربطی نداره ولی جناب نمیفهمی تو خودت ازون نفهم تری ؟) _

" منظورم ب کس خاصی نیس چون کل وبایی ک من فالو کردم شاید سر جمع بیستاهم نشن اونائم یا مال دوستای خودمن یا مال کیپاپ . دارم میگم ک خیلیاتون رو نمیشناسم و نمیدونم کدوماتون پست میذارین ک چسناله نکنید به هر حال علاوه بر متنی ک قرار میدین یه چیز انگیزشی بذارین تورو خدا ملت اینجوری افسرده تر میشن ناموسن وکیلی"

_همه اومدن بیان برای دور شدن از زندگی حقیقیشون نه اینکه بگیم من میرم تو نرو تو گوه بخور من زر بزنم عر بزنم ک تو نری و فلان (؟) _

_ بیان رو به عنوان یک سرگرمی انتخاب کردیم _

_ اینجوری بخاید به گوه بکشیدش خودِ من به شخصه با مدیریت بیان زر میزنم که به جای جمله " رسانه ، متخصصان و اهل قلم " بنویسن اون بالا " تیمارستان و افسرده خانه بیان به همراه چند تا دکتر شاخ که میگن خفه شین زندگیتون به خودتون مربوطه & چسناله نکنید "_

_ نمیدونم میدونید یا نه ولی خواهش میکنم این رو بدونید که زندگی شما به ما چه اصن ! افسرده بودن شاخ بودن نیست ! مایه ننگ ـه ! و اینکه چقد خار و ذلیل ممکنه به نظر برسید (؟) _

_ نمیگم از دم همه خفه ! ولی میگم ک چیزی ب نام کامنت خصوصی وجود داره ک میتونید مشکلاتتون رو با دوستاتون حل کنید و پیش اونا افسرده بشید ن اینکه همه عالمو عادم خبر دار بشن _

.

.

.

____ یه سری نکته در مورد خودم ____

__ یادتونه چند وقت پیش عطیه اینجا یه پست گذاشت که وندا گفته اگ تا 6 مهر خبری نشد ینی فوت شده ؟ خب میخوام بگم که عاره اون پست رو من نذاشتم عطیه کسی بود که پسوورد و یوزر نیمم رو بهش دادم چون از مرگ خودم مطمئن بودم __

__ میخوام بگم من ایسگاتون نکردم به هر حال دلیلی برای توضیح کاری ک کردم نمیبینم چون زندگی شخصی من به کسی ربط نداره و نمیخوام قاطیش بشید ولی این رو بدونید که من وقتی که برگشتم به همه قول دادم که دیگه این کارو نکنم چون تا وقتی خدا نخواد نمیشه __

__من 2.3مهر اون گوه رو خوردم در حالی که خبرش به شما 7 مهر رسید . خب این چی میتونه باشه به جز اینکه نمیخواستم بدونید و دعا میکردم عطیه یادش رفته باشه چی گفته بودم بهش ؟ __

__ راستش نمیدونم ولی ،،، انقدری عطیه رو رفیق خودم میدونم که حتی دلم نیومد چیزی که اون زمان برام نوشت رو پاک کنم از پنلم :) __

و من با هر بار دیدن این یادم میوفته که دیگه نباید گوه اصافه ای بخورم :)

و خب معذرت میخوام .

.

.

.

___ اصن دلم میخواد ملت بدونن چقد ادم هستن که هر روز کامنت خصوصی میدن و خب با هر بار زر زدن با من به زندگی امیدوار میشن __

__ اینو میخوام بدونین ک من حاضرم و قسم میخورم که خودم رو نابود میکنم تا شماا حالتون خوب بشه پس حال بدتون رو بیاین پیش من خالی کنین اگ کسی نیس توجه ای کنه و هر وقت ناراحت بودین میتونین اصن ناشناس باهام زر بزنین باشه ؟ به هر حال ادمی نیستم ک بعد از شنیدن حقیقتای زندگی ادما دیدم نسبت بهشون عوض بشه یا حقیقتایی ک مربوط ب خودشونن  . __

__ هیچ چیز من رو ناراحت نمیکنه چون چیزی برام مهم نیس . ولی حال بد اشناهام واقعن باعث میشه احساس " نادر تو هیچ گوهی نیستی " بهم دست بده ! پس میشه یه کاری کنید این حس ازم دور شه لدفن ؟ عاه بیاین زر بزنین باهام :(

__ میخوام بگم ک من عادم ظالمی نیستم چینجا وکیلن ، ولی چرا اکثرتون میترسید ازم ؟ ، یا اگ نمیترسید اون اوایل اینجوری بودید به هر اصن موید باشین __

__ ـــِم میشه اگه سو تفاهمی هست یا پیش اومده توی همین پست خصوصی بهم بگید چون نمیخام با کسی رودربایسی/واسی داشته باشم .

__ خیلی عادم بخشنده ایم اصن دارک مارک و اینا ـم نیستم اتفاقن اگ باشم هم توی مجازی این جوری نیستم  ،  تو مجازی خیلی رئوفم اصن __

_ هیچ قصد توهینیم نداشتم نیاین بگین با من بودیو فلان ک اصن جواب نمیدم __

__ ــِم میخاستم کامنتای این پستو ببندم ولی عاقا ینی چی کامنتا همه جارو بستم __

ب من چ :/ " ودف نادر ؟

#خودرگیری_مزمن_کاذب

موید :)!!

هر کی فایتر رو میشناخت

بیان وحشتناک ترین جاییه که میشه دید

,ب ,ک ,رو ,چ ,؟ ,من چ ,ب من ,به هر ,    ,؟  

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت خدمات حمایتی نوین کشاورزی لارین خرید سوله موسسه حقوقی عدالت یاران معتمد فاطمه موسوی وبلاگ سالن عقد کالسکه نویسند | Nevisand دوربین هایک ویژن خرده فروشی ، عمده فروشی ، لجستیک مبلمان اداری آریا چیله گیک نوشت